Pyetje të përgjithshme

P. Për çfarë është kjo faqe në internet?

A. Kjo faqe në internet është një platformë unike që u mundëson myslimanëve të testojnë dhe konsolidojnë memorizimin e tyre të Kuranit përmes më shumë se 38,000 testeve me mbi 500,000 pyetje të llojeve të ndryshme.
A. Jo, por ju mund ta përdorni këtë faqe në internet për të testuar dhe konsoliduar në tërësi memorizimin tuaj të Kuranit përmes një numri të madh të pyetjeve të dhëna.
A. Testet në këtë faqe në internet nuk kërkojnë një kuptim të gjuhës arabe, pasi udhëzimet e secilës pyetje mund të nxirren. Për shembull, kur ju paraqitet një pyetje e plotë në vendet bosh, mund të nxirrni përfundimin se do t'ju duhet të vendosni secilën fjalë ose frazë në vendin e duhur.
A. Absolutisht. Testet e ofruara në këtë faqe në internet janë të diferencuara për të përmbushur nevojat e të gjithë përdoruesve të saj, pavarësisht nga faza e tyre në memorizimin e Kuranit.
A. Para se të përdorni këtë faqe në internet, ne ju rekomandojmë që të merrni një rutinë ditore ose javore për të mësuar përmendësh Kuranin, për të cilin ju mund të angazhoheni qetë për një kohë të gjatë. Për shembull, nëse mësoni të mësoni përmendësh gjysmën e faqes çdo ditë tepër mbizotëruese, do të ishte më mirë që të angazhoheni për të mësuar përmendësh vetëm disa vargje. Pasi të keni përfunduar një Sure të tërë ose Juz, bëni testin përkatës për të vlerësuar vetë memorizimin tuaj. Reagimet e hollësishme të dhëna në fund të çdo prove do t'ju lejojnë të përcaktoni vargjet specifike ose fragmentet e Kur'anit që kanë nevojë për më shumë punë. Ju gjithashtu mund të rrisni nivelin e vështirësisë së testeve për të vlerësuar memorizimin tuaj në mënyrë më rigoroze.
Abonim
A. Po, duhet të regjistroheni për të hyrë në testet në këtë faqe në internet.
A. Abonimi i bazuar në përdorim do të thotë që nuk do të tarifoheshit për ditët kur nuk jeni futur në këtë faqe në internet. Për shembull, nëse regjistroheni për 10 ditë, dhe keni hyrë vetëm në 2 ditë, mund të përdorni në faqen e internetit për 8 ditë të tjera sa herë që dëshironi.
A. Jo, numri minimal i ditëve për pajtim është 5.
A. Ditët e mbetura ose të papërdorura të pajtimit tuaj do të mbahen në llogarinë tuaj për një kohë të pacaktuar derisa t'i përdorni ato.
A. Jo. Ju lutemi referojuni Politika e rimbursimit i cili përcakton qartë kushtet e rimbursimit.
A. Po Sistemi ju mundëson të zgjidhni kur të njoftoheni në përputhje me numrin e ditëve të mbetura në pajtimin tuaj. Ju mund të zgjidhni të njoftoheni kur 15 ditë ose më pak të mbeteni në pajtimin tuaj.
Po, herë pas here, ofrohen bonuse promovuese, të cilat ofrojnë pajtime falas ose me zbritje.
Llojet e përdoruesve
A. Përdoruesit normalë abonohen vetëm për veten e tyre. Përdoruesit Premium abonohen jo vetëm për veten e tyre, por edhe për të tjerët ('nën-përdoruesit').
A. Po, mund të aktivizoni përdorues të shumtë që të hyjnë në këtë faqe në internet duke u pajtuar si një përdorues premium. Tarifa fikse prej $ 1 AUD në ditë tarifohet për secilin përdorues.
A. Kjo është një vegël e disponueshme për përdoruesit premium. Ata mund të dhurojnë llogari të nën-përdoruesve një pale tjetër përmes opsionit 'Krijoni llogari nën-përdorues', i cili mund të gjendet në menunë zbritëse nën emrin e tyre të përdoruesit në faqen kryesore. Pasi të shtohen këta nën-përdorues, ju mund t'u dërgoni atyre emrat e përdoruesve dhe fjalëkalimet e tyre të përkohshme për të filluar llogaritë e tyre dhe për të filluar përdorimin e faqes në internet. Krejtësisht varet nga ju që të rinovoni abonimet e tyre më vonë.
Regjistrimi
A. Për t'u regjistruar në faqen e internetit, ju duhet të jepni emrin tuaj, adresën e postës elektronike dhe vendin e qëndrimit. Ne nuk mbledhim ndonjë detaj tjetër personal si data e lindjes, gjinia dhe adresa, dhe nuk ndajmë detaje të regjistrimit për asnjë palë tjetër siç thuhet qartë në Politikën tonë të Privatësisë.
A. Për t'u regjistruar si një përdorues normal, klikoni në 'Login' në faqen kryesore, pastaj zgjidhni 'Regjistrohuni'. Ju duhet të plotësoni të gjitha fushat në formularin 'Regjistrohuni' dhe të bini dakord me Kushtet e Përdorimit përpara se të klikoni 'Regjistrohuni'. Kur të bëhet kjo, ju do të merrni dy mesazhe email: një për të aktivizuar adresën tuaj të postës elektronike dhe tjetri për t'ju dhënë një emër përdoruesi të përkohshëm dhe fjalëkalim, të cilat do t'i përdorni për t'u identifikuar në faqen e internetit. Pasi të regjistroheni, do të duhet të ndryshoni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin sipas preferencës suaj. Emri i përdoruesit duhet të jetë unik, pa hapësira, dhe fjalëkalimi duhet të jetë së paku 8 karaktere i gjatë. Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi duhet të jenë me karaktere alfanumerike latine. Karakteret jo-latine do të refuzohen.
A. Për t'u regjistruar si një përdorues premium, së pari duhet të regjistroheni si një përdorues normal siç shpjegohet më lart, atëherë mund të azhurnoheni në premium përmes faqes tuaj të informacionit të pajtimit. Duke klikuar në butonin e gjelbër 'Regjistrohu si një Përdorues Premium' do të shfaqet një kuti dialogu konfirmimi. Pasi të klikoni në rregull, pajtimi juaj do të azhurnohet menjëherë në premium.
A. Jo, nuk mundeni. Vetëm karakteret anglisht (alfanumerik latin) mund të përdoren si për emrin e përdoruesit ashtu edhe për fjalëkalimin.
A. Regjistrimi nuk është i njëjtë me pajtimin. Regjistrimi thjesht do të thotë që keni krijuar me sukses një llogari në faqen e internetit. Për të hyrë në teste, duhet të regjistroheni, që do të thotë të blini një shërbim pas regjistrimit.
Krijimi / Pajtimi i Nën-Përdoruesit
A. Po Ju mund ta bëni këtë duke blerë një abonim premium të përdoruesit. Pasi të jeni regjistruar, ju mund të shtoni studentët tuaj si nën-përdorues në llogarinë tuaj përmes hapave të mëposhtëm:
  1. Shko tek faqja 'Krijo llogari nën-përdorues' përmes menusë së llogarisë tuaj. Këtu mund të shtoni numrin e dëshiruar të studentëve. Sistemi do të sigurojë një emër përdoruesi të përkohshëm unik për secilin nga studentët tuaj, të cilin ata do të duhet ta ndryshojnë në një të përhershëm kur të hyjnë në faqen e internetit për herë të parë.
  2. Vendosni adresat e postës elektronike të të gjithë studentëve tuaj. Sistemi do të përdorë këto adresa emaili për t'i dërguar dy mesazhe secilit student: një për aktivizimin e adresës së tyre të postës elektronike dhe tjetri për t'i dhënë atyre një emër përdoruesi të përkohshëm dhe fjalëkalim. Nëse, për ndonjë arsye, nuk shtoni adresat e emailit të studentëve tuaj në këtë hap, përsëri mund të krijoni llogaritë tuaja të nën-përdoruesve, por emrat e përkohshëm të përdoruesve dhe fjalëkalimet e këtyre llogarive do të dërgohen në adresën tuaj të postës elektronike, të gjitha në nje mesazh.
  3. Shtoni numrin e dëshiruar të ditëve për pajtim ose pajtim. Kjo mund të jetë e barabartë me ose më shumë se 5 ditë. Ju mund të klikoni në lidhjen 'Kopjo tek të gjithë' për të caktuar numrin e zgjedhur të ditëve për të gjithë nën-përdoruesit tuaj menjëherë. Nëse bëni një gabim në një rekord, mund ta fshini duke përdorur ikonën e portokallit. Ju madje mund të fshini të gjitha rekordet me një lëvizje duke klikuar në lidhjen 'Fshi të gjithë'.
Para se të klikoni në butonin 'SUBSCRIBE', duhet të zgjidhni një mënyrë pagese dhe të shënoni kutinë e zgjedhjes për t'u pajtuar me Kushtet e Përdorimit të faqes në internet. Në këtë pikë, nën-përdoruesit e rinj do të shtohen në llogarinë tuaj.
A. Po Si një përdorues premium, ju jeni në krye të të gjithë nën-përdoruesve tuaj, që do të thotë që ju të regjistroheni dhe të abonoheni përsëri për ta.
A. Çdo përdorues mund të shtojë shpërblime promovimi në llogarinë e tij. Pra, ju mbetet juve që të ndiqni bonuse promovimi, jo përdoruesi juaj premium.
Rezultatet e Testit
A. Të gjitha rezultatet e testeve të marra mund të gjenden në faqen 'Historia e Testimeve të Bëra' në menunë nën emrin tuaj.
A. Ju mund të bëni ndonjë provë sa herë që dëshironi. Kini parasysh që sa herë që provoni përsëri një provë të caktuar, disa nga pyetjet mund të ndryshohen.
A. Po, ju mund të fshini ndonjë nga rezultatet e testit tuaj. Ju madje mund të fshini përpjekjet individuale të një prove të veçantë.
A. Ju mund të caktoni teste për nën-përdoruesit tuaj përmes hapave të mëposhtëm:
  1. Shkoni te 'Dosjet e mia' dhe shtoni numrin e Dosjeve të Testit të nevojshëm duke përdorur butonin e gjelbër 'Shto Dosjen'. Vetëm një dosje mund të shtohet në të njëjtën kohë. Nëse bëni një gabim në emërimin e dosjes, mund ta fshini atë dosje duke përdorur ikonën e kutisë 'Fshi dosjen', më pas krijoni një tjetër. Ju duhet t'i emëroni dosjet tuaja në mënyrë të përshtatshme. Për shembull, mund të emërtoni dosjet tuaja pas emrave të nën-përdoruesve tuaj, qyteteve, vendeve, gjinive, moshave, grupeve, klasave, etj.
  2. Pasi të keni krijuar të gjithë Dosjet tuaja të Testit, mund të shtoni teste në secilën dosje. Kjo bëhet duke klikuar në dosjen e dëshiruar për ta zgjedhur. Në panelin 'Testet e mia të zgjedhura' në anën e djathtë të ekranit, do të shihni vetëm butonin '+ ', i cili do t'ju çojë në faqen' Të gjitha testet 'kur të klikoni. Ju mund të gjeni Dosje specifike Testimi duke lundruar në të gjithë pemën e testeve, ose duke kërkuar për to. Për të shtuar një provë, thjesht klikoni në ikonën e vogël të dosjes blu që shfaqet në këndin e poshtëm të djathtë të butonit të provës. Ju lutemi vini re se ikona e vogël e yllit blu që shfaqet në këndin e sipërm të djathtë të butonit të provës do të shtojë të njëjtën provë, ose çdo provë tjetër, në dosjen 'Favorites' në faqen tuaj 'Dosjet e mia'. Pasi të keni mbaruar shtimin e testeve në një dosje, duhet të klikoni në butonin portokalli 'Kthehu tek Dosjet e mia' në mënyrë që të ktheheni në faqen 'Dosjet e mia'. Këtu, do të zbuloni se i gjithë testi i zgjedhur është shtuar në dosjen që keni hapur tashmë.
Ndarja e provës
A. Nr.
A. Nr.